Известие

Collapse
No announcement yet.

Евтин спортен филтър?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    Афиф работа.
    При положение, че за тези пари на тези "спортни филтри" ще си вземеш приблизително 4 нормални, които като ги сменяш на 20к км какво правим. Ще търсиш избиване след 80к км. ли?
    А и като добавим евентуално измислицата с тези филтри с миенето им с омазняването им с евентуално проблемите които ще си създадеш след едно по-добро омазняване. А и комбинацията от по-лошото филтриране, какво правим?
    А и от друга страна да се занимаваш 4 пъти повече (ако го переш примерно на 5к км) отвъртане завъртане на всичко, за да си извадиш филтъра и да го переш.
    А и накрая любимото - "малко изолирбанд"
    Филтъра го взех с цел че пасва като капак на кутията какъвто не можах да намеря здрав и изобщо не съжалявам,пък и не ангажирам никой с това-колегата пита аз му предлагам решение.А и 30хил.км нямам проблем,значи си е ок.Изолирбанда е навит на входа на дебитомера,защото на филтъра изхода е малко по-голям и това бе най-лесния и елементарен начин.Филтъра се сваля за няма и 2 минути.
    ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщение
      Филтъра го взех с цел че пасва като капак на кутията какъвто не можах да намеря здрав и изобщо не съжалявам,пък и не ангажирам никой с това-колегата пита аз му предлагам решение.А и 30хил.км нямам проблем,значи си е ок.Изолирбанда е навит на входа на дебитомера,защото на филтъра изхода е малко по-голям и това бе най-лесния и елементарен начин.Филтъра се сваля за няма и 2 минути.
      А промени ли се звука на двигателя при подаване на газ

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Колега, ако наистина сменяш филтъра на 20 000км....това с изолирбанда направо бледнее...
        При мен филтъра на 5000км е доволно мръсен (каране главно в София)...А на 10 000 направо е бетониран от кал и други боклуци...Според мен прането на филтъра най-добре да се прави на 8000км.

Относно звука...При слагане на конус звука се променя...., докато с риплейсмънта звука по-скоро НЕ се променя...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщение
          А промени ли се звука на двигателя при подаване на газ
          При мен с дизела не мога да разбера разлика във звука(може би ако е извън кутията може и да има)
          ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic

Comment

Working...
          X