Първоначално публикувано от BO
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Евтин спортен филтър?
Collapse
X
-
ALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
-
Първоначално публикувано от plamen76 Покажи съобщениеФилтъра го взех с цел че пасва като капак на кутията какъвто не можах да намеря здрав и изобщо не съжалявам,пък и не ангажирам никой с това-колегата пита аз му предлагам решение.А и 30хил.км нямам проблем,значи си е ок.Изолирбанда е навит на входа на дебитомера,защото на филтъра изхода е малко по-голям и това бе най-лесния и елементарен начин.Филтъра се сваля за няма и 2 минути.
Comment
-
Колега, ако наистина сменяш филтъра на 20 000км....това с изолирбанда направо бледнее...
При мен филтъра на 5000км е доволно мръсен (каране главно в София)...А на 10 000 направо е бетониран от кал и други боклуци...Според мен прането на филтъра най-добре да се прави на 8000км.
Относно звука...При слагане на конус звука се променя...., докато с риплейсмънта звука по-скоро НЕ се променя...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от cassillas Покажи съобщениеА промени ли се звука на двигателя при подаване на газALFA ROMEO 159 2,4 JTD 210 PSsigpic
Comment
Comment